De wielerronde “MOOISTE VAN LIMBURG”

In de media wordt nu weer geschreven over deze wielerronde die afgelopen jaar ook door de smalle holle wegen is geleid.
Men beweert dat er geen klachten zijn ingediend. Dat klopt niet!
Dat er slachtoffers zijn gevallen onder de rode lijstsoorten, die dat dus niet kunnen hebben is door mij geconstateerd.
Er is een klacht over ingediend bij de Gemeente Onderbanken. Echter het antwoord was dat er geen wielerronde had plaatsgevonden?
Er wordt nu reeds gesproken over de "klassieker", echter het was de eerste keer dat al de wegen werden gebruikt voor dit evenement.

De stroom dagjesmensen die ook daarna in deze contreien vertier zoekt, beperkt zich niet tot enkel een wielrenner. Allerlei clubs hebben het holle wegenland ontdekt! En lopen het onder de voet en met de rust is het hier gedaan als het mooie weer komt. U bent van harte welkom, echter iedereen die hier komt wonen of ontspanning zoekt dient met (on)geschreven wetten rekening te houden. Het zal anders snel gedaan zijn met het landschappelijk schoon.

Alle holle wegen tot in het beekdal afsluiten voor gemotoriseerd verkeer en heffing/entree betalen een toekomstvisioen???

Dit stuk Nederland is wat betreft holle wegen voor de kenners het neusje van de zalm. Het MOOISTE VAN LIMBURG mag niet onder de voet gelopen worden.

Dit bericht is geplaatst op Sunday, January 24th, 2010 om 14:09 onder Oud. Ontvang updates via de RSS 2.0 feed. Laat hier beneden een reactie achter.

Plaats een reactie