Verrukt over het zien van een vogeltje

Gistermiddag zag ik een bijzonder vogeltje. Het was een Vuurgoudhaantje en hij of zij bewoog zich door de struiken. Eerder heb ik al eens een foto kunnen maken, dat is vrij moeilijk, hij/zij hangt aan takjes en zoekt zeer snel naar insecten. Het vogeltje is een juweeltje om te zien met streepjes op zijn kopje: wit, zwart en oranje en voorkant licht en rugzijde groenig. Het is de tweede keer dat ik hem zie en kon (met verrekijker) mijn ogen er niet vanaf houden, hoop dat ik nog ooit de gelegenheid krijg om nog enkele foto’s te maken. Het weer nodigt er echter niet toe uit,  met harde wind en buien, brrrr. te hopen is dat dit kleintje het redt!

Dit bericht is geplaatst op Wednesday, March 13th, 2019 om 19:55 onder Nieuws. Ontvang updates via de RSS 2.0 feed. Laat hier beneden een reactie achter.

Plaats een reactie