Werken aan een panel voor de toekomst van dit gebied.

Er moet hard gewerkt worden aan de natuur. De landschapswacht heeft bij haar onderzoek geconstateerd dat het er beroerd uitziet in de holle wegen.
En de wegen in Onderbanken vertegenwoordigen zelfs een witte plek op de kaart. Ze behoren niet tot het Limburgs heuvelland en wat bescherming betreft komen zij er bekaaid vanaf. Ondanks dat zij wel alle waarden bevatten die bescherming rechtvaardigen. Het beschermingsplan lag er trouwens al en IKL wil dolgraag beginnen, maar waar blijft de broodnodige steun?
Bij het opinie-onderzoek over herstel en behoud van de holle wegen in Onderbanken zijn ca. 12 personen naar voren gekomen die zich willen aansluiten bij het panel. De panelleden worden weer benaderd om informatie uit te wisselen en meer concreet alle wensen op papier te krijgen. Het kan zodoende een klankbord worden voor de uitvoerende instanties.
Weet u trouwens dat er zich iemand van Natuurmonumenten bij het panel heeft aangemeld?
Deze heer heeft aangegeven dat Natuurmonumenten meer aandacht zou gaan geven aan de holle wegen hier. Iets om te onthouden toch!!

Dit bericht is geplaatst op Monday, June 9th, 2008 om 21:45 onder Oud. Ontvang updates via de RSS 2.0 feed. Laat hier beneden een reactie achter.

Plaats een reactie