Klachtenbehandeling gemeente Onderbanken.

Onlangs kreeg ik te horen dat men klachten die ik geuit heb over de behandeling van de holle wegen bij de gemeente Onderbanken naast zich neerlegt.
Stapels brieven liggen hier dus. Ook uw handtekening voor herstel en behoud wordt alleen voor kennisgeving aangenomen.
Indien u dus een klacht heeft en geen fatsoenlijk antwoord krijgt, kunt u die bij de A.I.D. indienen. De Dienst heeft bovendien beloofd meer aanwezig te zijn in de wegen. Nederland is namelijk verplicht om voor de toekomst van het vliegend hert te zorgen.
De klachten zijn bovendien gerechtvaardigd, als ik links en rechts de afschuw hoor, over hoe de wegen behandeld worden en over achterstallig onderhoud. De Maastrichterstraat, De Vielderweg, Merkelbeekerstraat, Etsenrade, Veestraat en de Klein-Daelkensweg hebben enorm geleden onder de aanpak.
Desondanks wordt b.v. een suggestie voor aanplant van een haag boven langs de rand van de Vielderweg afgewezen als zijnde ecologisch niet verantwoord!
Kan het alleen bergaf gaan? Volgens biologen die met mij de wegen bezocht hebben, zal van de wegen bij gelijke behandeling in enkele generaties niets meer over zijn. Niemand weet dan meer hoe ze ooit hebben uitgezien! De politiek blijft de kop in het zand steken, al is er een beetje hoop op een andere zienswijze.

Dit bericht is geplaatst op Sunday, July 20th, 2008 om 14:06 onder Oud. Ontvang updates via de RSS 2.0 feed. Laat hier beneden een reactie achter.

Plaats een reactie